добре дошли в моят уеб сайт
probyjdane.alle.bg

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ СЪМИШЛЕНИЦИ

Обръщение към всички съмишленици!!!

Скъпи съмишленици!

Обръщаме се към онези от вас, които споделят и следват Учението, предадено на хората на Земята чрез Татяна Николаевна Микушина.

На 27 юли 2012 г. Татяна Николаевна се обърна с писмо към Президента на Русия с молба да бъде защитена тя и нейната мисия от чиновническия произвол.

Ние с вас можем да подкрепим Татяна Николаевна и да изпратим до Президента свое писмо, доказвайки по този начин, че народът на Русия и целия свят може да обедини енергията си за добро дело.

Преди една седмица инициатор на подобно събиране на подписи беше Жана, но текстът на писмото съдържаше много неточности и не беше съгласуван, затова действието не беше доведено докрай.

Както и всички вие, ние откликнахме горещо в стремежа си да подкрепим Татяна Николаевна. И сега имаме реална възможност да поставим своя подпис под свое писмо-обръщение до Президента на РФ с молба за помощ и подкрепа на Т.Н.Микушина(писмото е прикрепено в приложението). Текстът на писмото и самият факт на обръщението до Президента е одобрен от Татяна Николаевна.

Ако желаете да подпишете писмото, можете да направите това на сайта на обществената организация „Сириус” като посетите линка org.sirius-ru.net/petition.htm

Обръщаме внимание, че в съответствие с действащото законодателство на РФ при обръщане към държавните органи, гражданите задължително трябва да посочват трите си имена: фамилия, собствено и бащино.

Събирането на подписи ще продължи до 5 август 2012г.

Ако имате възможност съобщете за това писмо на всички, които биха се присъединили към подписването му.

С уважение

Елена Илина, г. Новосибирск

Олга Иванова, г.Чебаркул, Челябинска област”

***

До Президента на РФ

Владимир Владимирович Путин

Копие до Губернатора на Омска област

Виктор Иванович Назаров

От хората от цял свят в подкрепа на Т.Н.Микушина

Уважаеми господин Президент!

На 27 юли 2012г. с молба за помощ и подкрепа към Вас се обърна Татяна Николаевна Микушина. Ние сме много разтревожени от ситуацията, която се развива около Т. Н. Микушина и дейността на Духовно- просветителния Център „Сириус”.

Благодарение на Татяна Николаевна Микушина в света дойде едно духовно-нравствено Учение, призвано да помогне на хората на Земята. В книгите на Т.Н. Микушина се говори за особеностите на новия етап на прага, на който се намира човечеството в сегашния момент, за необходимостта от промяна на съзнанието, за да помогнем на себе си и на хората около нас, на Русия и на цялата планета; дават се конкретни препоръки за начините на постигане на хармония със себе си и за промяна на начина на живот. Казва се, че Русия е призвана да стане духовно-нравствена опора на целия свят. Книгите на Т.Н.Микушина са преведени на английски, немски, латвийски, литовски, испански, португалски, български, полски и на други езици.

Вдъхновени от Учението, хора от цял свят доброволно внесоха пожертвования, с които беше закупена земя в Уст-Заостровското землище на Омска област и там с помощта на доброволци беше построен Духовно-просветителския Център „Сириус”. Хора от 11 държави идваха в Центъра, за да се запознаят с основите на Учението, провеждаха се семинари. Цялата дейност на Татяна Николаевна и на Центъра са насочени в помощ на хората. На територията на Уст-Заостровското землище беше планирано да се построи и създаде селище от нов тип с използване на новите технологии и на всички съвременни средства на техническата мисъл.

Обаче замисленото не можа да се осъществи. Може ли човек да води просветителска дейност или просто спокойно да живее, когато практически ежедневно той е подложен на всякакъв род нападки? А тази година се появи и заплаха за живота на Татяна Николаевна и нейните съмишленици. Безкрайни съдебни спорове свързани със земята, заплахи, палежи, опит за незаконно свързване към вече съществуващия локален електропровод при безучастието на местната власт – ето с какво се сблъскахме ние на територията на Уст-Заостровското землище.

По инициатива на местните ръководни органи през 2009-2010г. беше разработен Генерален план за развитие на землището, в който не бяха взети предвид не само интересите на Т. Н. Микушина живееща на територията на Уст-Заостровското землище, но дори и работата, която се водеше по проектирането и създаването на селище от нов тип. Нещо повече, с утвърдения Генерален план се предвижда прокарването на път точно през мястото, където е разположена къщата на Татяна Николаевна. Точно до Духовно-просветителския Център е планирано и се строи гробище и е направено сметище…

Това вече не е само неуважение към човека, това е нарушаване на неговите права, гарантирани от Върховния Закон на Русия - Конституцията. Освен това, то е неуважение към хилядите хора от цялата Земя, които споделят Учението, дадено чрез Т. Н. Микушина. Как може да се построи гражданско общество и да се възпитава у хората чувство на патриотизъм и увереност в утрешния ден, ако добрият жест на хората, построили със собствени средства Духовно-просветителския Център грубо се потъпква от чиновниците? Ние не молим за финансирането на Центъра от държавния бюджет. Просто искаме поне да не ни пречат…

Ние с цялото си сърце подкрепяме Татяна Николаевна и Ви молим да помогнете в защитата на нейната мисия от произвола на чиновниците.

Целта ни е обща– възраждането на Русия.

С уважение към Вас:

За подписване на обръщението отворете този линк: http://org.sirius-ru.net/signature/signature.php

Скъпи приятели,

според плана на инициативната група, събирането на подписи трябваше да приключи на 5 август 2012 г.

На 3 август 2012г. групата направи запитване до Президента чрез неговия сайт, а на 6 август изпрати препоръчано писмо. В запитването се отправя молба да бъде разяснен редът за представянето на подписите.

Затова събирането на подписи под писмото за подкрепа ще продължи до получаването на отговор от Президента на Русия. На сайта на президента на Русия http://kremlin.ru/ е указан срока за разглеждане на писмата - 30 дни.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.